maandag 15 januari 2018

Blender ijsblokjes

Daarom adviseren we een blender met ice-crush functie. Deze blender ice-crushers malen harde ijsblokjes door je . Met elke blender maak je eigenlijk wel overheerlijke sappen en smoothies.

Je mengt hiervoor (room-)ijs met jouw favoriete ingrediënten. Wil je regelmatig smoothies maken met bevroren vruchten, bessen en ijs? Dan is het verstandig om een blender te kiezen met méér dan 5Watt vermogen.


Een blender maakt het snijden en pureren van groenten en fruit heel.

Blenders met een glazen mengbeker zijn bijna altijd geschikt om ijs te crushen. Sommige blenders zijn uitgerust met speciale mesjes voor het fijnmaken van ijs. Toegevoegd na uur: k heb het gedaan en de blender is nog helemaal heel :D. Het grootste assortiment Blenders online bij Media Markt of in één van onze.


Maar ze gooide alles gewoon in een blender, ijsklontjes ook. Ik heb wel ijsblokjes en zit te bedenken hoe ik die kan versplinteren. Sapjes maken met de blender Ice-crush functie: sommigge blenders zijn uitgerust met een functie om ijs of ijsblokjes the crushen.


Glas is altijd sterk genoeg om de kracht van rondvliegende ijsblokjes en harde groente te weerstaan.

Ik heb specifiek gevraagd om een blender die ook ijs kon. Hij komt bij de kijkshop vandaan en daar wisten ze te vertellen dat deze geschikt . Sommige blenders kunnen ook ijsblokjes malen. Hoewel diverse fabrikanten claimen dat hun blender ook geschikt is voor het maken van babyvoeding, is dit . Helemaal als je de blender van Magimix gebruikt. Je kunt er ook soepen in maken, ijs crushen, desserts maken zoals een banana softserve, . Deze moet dus ijsblokjes en bevroren fruit kapot kunnen maken. Nu heb ik een goede blender met een 'pulse' knop.


Voor mijn smoothies gebruik ik momenteel de mini blender van de Action,. Deze blender met ProBlend technologie en een sterke motor van 900W kan vrijwel alles verwerken, van fruit en groenten tot ijs. Verzamel ideeën over Blender Ijs op Pinterest, 's werelds grootste verzameling ideeën.


Meer over Ninja Mixer Recepten, Ijsrecepten en Ninja Recepten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts