maandag 29 januari 2018

Ijs houder blokker

Ben je op zoek naar een ijsschep of wil je je eigen ijs maken? Blokker biedt een ruim assortiment aan ijsmakers en ijsaccessoires. Hiermee maakt u eenvoudig thuis het lekkerste en gezondste ijs.

Sluit deze af met het deksel en plaatst de ijsvormpjes in de houder. Maak heerlijke ijsjes voor iedereen met deze leuke zandvormpjes. Deze 6-delige set bestaat uit zandvormpjes van ijshoorntjes en een ijsschepje.


IJshouder van Leopold Vienna van mat RVS. Dankzij het deksel blijft het ijs langer koud. IJsscheppen -houders koop je eenvoudig online bij bol. Maak zelf ijs met ijsmakers voor de koelkast zoals de Zoku Quick. Dienbladen; IJsmakers; Keukenhulpjes; Keukenmolens; Keukenrolhouders . Allereerst zul je bij de winkel (Blokker, Hema, A-supermarkten, warenhuizen) ijs houders moeten kopen.


Niet alleen de ijsjes hebben een leuke vorm, ook het houder systeem. Deze pagina toont ijshoorntjes, ijscoupe glas folder aanbieding bij Blokker - details. Zoek naar of meer aanbiedingen met houder. Alles wat je nodig hebt is: kraanwater; limonadesiroop; plastic houders (te koop in kookwinkels, maar ook bij Blokker en Xenos); ijsstokje .

Daarna schenk je limonade, vruchtensap, yoghurt of fruit in de houder en kijkt hoe de ijsjes in slechts tot minuten bevriezen. Het grootste assortiment IJsmakers ijsblokjesmachines online bij Media Markt of in één van onze winkels. Xenos en Blokker verkopen ijsjes houders voor een habbekrats, maar je kunt ook stevige bekertjes gebruiken met houten-ijslepeltjes erin. IJsjesvormpjes kun je kopen bij de Blokker en bij de Xenos.


IJsblokjeshouders werken ook prima, dan heb je er wel een aantal nodig. In de zomermaanden zijn ijsjeshouders en ijsjes maken sets vaak te koop bij de Blokker, Xenos, Action en soms ook in de supermarkt. Geplaatst op 31-07-door Kiki Visscher. Op een hete zomerdag kan een ijsje heerlijk verfrissend zijn.


We hebben nog aanbieding gevonden voor de Leopold Vienna ijshouder met deksel en tang of soortgelijk product. Het enige wat ik tot nu toe vind zijn ijsjes met plastic bijbehorende stokjes. Ik dacht gewoon aardbeiensiroop, aardbei in die houder mikken, siroop er. En idd gewoon de vorrmpjes van de blokker en na een uur het stokje .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts