vrijdag 19 januari 2018

Gaspitten schoonmaken ammoniak

Een andere manier om de gaspitten te reinigen is met ammoniak. Met deze simpele truc maak je gaspitten weer blinkend schoon. Doe een pit in een zakje en voeg er een scheutje ammoniak aan toe.

Maar niet boenen, omdat die gaspit vol met gleuven zit waar je helemaal niet bij kunt. Een nachtje laten weken in pure schoonmaak azijn,of gewone azijn. Dichtknopen en dan een nachtje buiten laten staan.


Het schijnt dat die ammoniak het vet er dan zo uittrekt.

Gebruik een flinke scheut ammoniak en een scheutje schoonmaakazijn om je gaspitten schoon te maken. Als je aluminium over je gaspitten heen legt dan is je gasfornuis zo schoon in een. Is het schoonmaken van gietijzeren pannendragers ook een van jouw minst.


Wrijf de pannendragers in met wat ammoniak, stop ze in een grote plastic zak. Inspiratie Tagged With: gaspitten, geemailleerde, gietijzeren, hoe, . Pagina - In de categorie tips schoonmaken en poetsen staat een verzameling van. Tags: gaspitten schoonmaken, aangekoekt vuil gaspitten, gasfor.


We hebben het over die smerige gaspitten en pannendragers. Wij hebben nu een schoonmaak hack gevonden waarbij je deze dingen .

Gasfornuis schoonmaken - Het schoonmaken van een vervuild gasfornuis is geen. Zet daar een bakje met pure ammoniak bij, bindt de zak dicht en zet deze . Zet dit in de vuilniszak en plaats er een schoteltje ammonia bij. Die spuit je in met schoonmaakazijn en daarna gooi je de kleren in de wasmachine. Je kan er blijkbaar alles mee te lijf: vieze gaspitten en vuile stoepen, . Schoonmaken, voor sommigen een hobby, voor de meesten een noodzakelijk kwaad.


Voor ons is het een uit de hand gelopen hobby. Het vet op de pitten en de roosters is goed te verwijderen door deze met een schaaltje ammoniak in een vuilniszak te doen. Veel mensen stellen het schoonmaken van de gaspitten regelmatig uit. Een manier om uw gaspitten te reinigen is met ammoniak. De gaspitten worden vaak slecht schoon bij de normale schoonmaakbeurt van het.


Weken met proppen toiletpapier gedrenkt in ammoniak. En aangekoekte en ingebrande gaspitten een uurtje in een laagje cola . Na jaar hadden onze gaspitten redelijk wat aanslag waarvan de. Koper schoonmaken doe je met koperpoets, zou je zeggen.


Los wat ammonia op in warm water of gebruik onverdunde ammonia bij hardnekkige vlekken. De gaspitten worden snel schoon als u ze inspuit met velgenpoets en laat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts