maandag 22 januari 2018

Djokja zilver te koop

Djokja zilveren presenteer schaal cm weegt merk niet te vonden getoetst zilver 2gram. Te Koop Djokja zilveren theelepeltjes in orginele doos 1930. Te koop aangeboden: hoornen schaaltje met kleine hoornen schaaltjes, gemonteerd met .

Wij hebben ook een uitgebreide collectie djokja zilver te koop. Sinds enige tijd is er een prima en uitgebreide site over Djokja zilver. In onze webshop vindt u indisch antiek dat wel te koop is.


Het glimt ook niet, ook al heb je er toch veel werk aan om het te poetsen.

Dat maakt het minder geliefd dan veel andere soorten zilver. Ook tegenwoordig is er in Kotagede een florerende zilverindustrie. Djokja zilveren bonbonschaal, groot formaat Details. Op deze pagina een totaaloverzicht van alle producten die ik te koop aanbied. Indonesische hachet met (Djokja) zilveren heft en gestoken hoornen greep, . Wij kopen al uw antiek zilveren voorwerpen.


U kunt het ook zelf te koop zetten op internet, maar u heeft hier niet altijd zin in. Zoek en vind hier zilveren djokja zilver advertenties op MarktPlaza. Prachtige verzameling Floraal Djokja zilver afkomstig uit Nederlands Indië, de koloniale periode, eerste helft 20e eeuw.

Klik om andere gegevens over deze site te . Een mooie open gewerkte brood schaal van Djokja zilver. Koop en verkoop tweedehands Zilver producten op Tweedehandsspul. Indoneschise zilveren djokja lepeltjes met getorst steeltje.


Grotere foto Aanstekers - Imco - Imco Triplex Djokja zilveren hoes Grotere foto. Dan krijg je direct bericht als het te koop wordt aangeboden. Ronde Djokja zilveren schaal met gelobde rand met florale motieven.


Er is genoeg te zien en te doen in de sta en ook in de nabije omgeving zijn diverse. Zilver De beroemde zilversmeden van Yogyakarta zijn te vinden in de wijk .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts