vrijdag 26 januari 2018

Princess blender 212011

Inhoud: L - RVS hakmes - instelbare standen - Pulse schakelaar - Afneembare schenkkan. De Princess Compact blender is een compacte blender in trendy design. Download hier gratis uw Princess 2120handleiding.

Heb de blender al een tijd in huis alleen mog niet echt voor smoothie's gebruikt. Nu na de 3e x een smoothiente hebben gemaakt stopt hij er spontaan mee. Zoals de naam al doet vermoeden is de Princess Compact een blender voor de kleinverbruiker. De glazen kan heeft een inhoud van liter en een navuldop in .

Home Keukengerei Blenders Princess Blenders Princess 2120Compact. Reviews, prijzen en winkels vergelijken voor de 2120blender blender staafmixer. De 2120blender is al verkrijgbaar voor € 2op VERGELIJK.


Modern, compact stainless steel blender in trendy Cool-White-Retro Design. Compact Blender adjustable settings - Lid with refill opening. Met een Princess blenders maakt u de lekkerste sapjes, smoothies en andere drankjes klaar. De Princess blender is leverbaar in verschillende modellen en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts