vrijdag 9 februari 2018

Aardappel twister kruiden

Een Aardappel Tornado, ook bekend als Potato Twister of Aardappel Spiraal, is een. TASTY ORIGINALS' Aardappel Twister Kruidenpakket. Aardappel Twister Kruiden 'Sweet Paprika'.

Breng je Aardappel Spiraal op smaak met onze heerlijke Sweet Paprika kruidenmix en geniet van . Je vind deze aardappel twisters vaak op kermissen,pretparken en zelf. Kruiden naar keuze (bijvoorbeeld: zout en peper, Barbecue kruiden) . En de aardappel twisters zijn een stuk gezonder dan een zak chips Je kan ze.

Maak zelf je aardappel chips twister maken met een snijder en een gewone aardappel. Frituur de aardappeltwister en doe er kruiden op. Aardappel spiraal kruiden 'smokey bbq' breng je aardappel spiraal op smaak met onze heerlijke smokey bbq kruidenmix en geniet van de . Aardappel twister kruiden 'sweet paprika' breng je aardappel spiraal op smaak met onze heerlijke sweet paprika kruidenmix en geniet van een . Verhit nu de friteuse tot 140º; Bak de aardappel twisters voor . De Chiptwister is een aardappel die vers wordt gedraaid in een spiraalvorm. Een kruidenmengsel met een gerookte smaak en de smaak van tomaat, verse .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts