dinsdag 27 februari 2018

Riverdale mok love

Deze XL mok is ideaal voor liefhebbers die van een flinke kop thee, soep of noodles houden. De jumbo uitvoering van Riverdale zorgt ervoor dat er genoeg . Kortingscode Korting € Totaal € 00.

Het ideale kopje voor de espressomachines; de Riverdale mini-mok. Deze mok is voorzien van de tekst 'I love' of 'Coffee' met aan de binnenzijde een lief zwart . Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste . Riverdale Jumbo Mok Love 14cm Materiaal: Stoneware (keramiek met fijne structuur) Kleur: White (met zwarte print) Vaatwasbestendig Magnetron bestendig . Drink je soep uit deze mok van Riverdale. De mok is gemaakt van porselein en is geschikt voor de vaatwasser en magnetron.


Op zoek naar Riverdale jumbo mok love 14cm wit? Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. Deze leuke mokken uit de Love collectie zijn een musthave tijdens de koude winterdagen.


Deze leuke mini mok is eigentijds en uniek. Dankzij het minimalistische ontwerp, in combinatie met de leuke opschriften, zijn ze de perfecte aanvulling voor elke . Combineer het servies Love met deze prachtige mok van Love. Het servies Love van Riverdale is gemaakt van porselein en staat prachtig op je eettafel. Riverdale Mok Love van aardewerk met leuke tekst. Nog in goede staat verkerend servies 7x kop en schotel 6x mok 2x expresso kop en . Kom eens kijken naar onze collectie serviezen.


Specialist in landelijke, rustieke en nostalgische keukens . Jumbo Mok Love White 4023van Riverdale. Grote mok in Wit keramiek met afbeelding hart en leuke tekst in Zwart. Wij bieden u een prachtige collectie woonaccessoires aan van bekende merken als Riverdale en Countryfield.


Onze woonaccessoires kenmerken zich door . Riverdale mok Love groot van aardewerk met leuke tekst. Shop online voor Riverdale Mok uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één. Riverdale Kop en schotel Love Coffee 15cm. Grote mok van Riverdale Taste met opdruk. Ideaal vvaoor de liefhebbers van noodles, soep of gewoon een grote mok thee.


De grootste riverdale collectie online voor uw interieur Naast onze online winkel bent u natuurlijk. Je ochtendhumeur verdwijnt als sneeuw voor de zon met deze mokken van. Genieten van een kop koffie of thee doe je met de set mokken van Riverdale. De mok is gemaakt van wit porselein met daarop in het zwart de tekst 'love you'.


Deze Riverdale Mok Love Black is gemaakt van aardewerk en heeft een. Hele gave aardewerken mok met de tekst Made With Love in de kleur roze erop van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts