maandag 12 februari 2018

Fiskars kloofbijl x25

De fiskars xis momenteel echt de beste kloofbijl die er te krijgen is. Kg fiskars kloofbijl met lichte glasvezel versterkte kunststof . Bestel de Kloofbijl Xbij Heggenschaarshop.

Ijzersterke Fiskars kloofbijl met glasvezel steel, onbreekbaar dus! Fiskars bijlen zijn van top kwaliteit en daarom de beste in hun soort. Keilvormig gesmede bijlkop; Snel en effectief kloven van middelgrote en zware boomstammen of . Het is even wennen maar bij nader inzien een briljant idee: bijlen met kunststof handvat.

Dus geen gebroken of gebutste stelen meer, nee zeer sterk kunststof . De Fiskars kloofbijlen serie is een ware revolutie van vakmanschap, bestaande uit vier universele bijlen voor hakken en vier . De beste Fiskars kloofbijl de ster onder de splijters! De bijl heeft een optimale zekerheid door massieve verbinding van bijlkop en steel.

Fiskars kloofbijl met lichte glasvezel versterkte kunststof steel is comfortabel in gebruik, stabiel en duurzaam. De Fiskars Xbijl is de een na grootste grootste bijl in ons assortiment. Groot genoeg voor het omhakken van bomen en klein genoeg om hout te kloven. Kloofbijlen - Zware boomstammen en brandhout kloven doe je met de Fiskars X25. Deze bijl heeft bepaalde features voor meer gebruiksgemak.


Fiskars X25-XL SpaltaxtDiese Spaltaxt von Fiskars ist fǬr gro�? StammstǬcke mit einem Durchmesser von Ǭber cm geeignet. Fiskars kloofbijl met keilvormige gesmede bijlkop voor het snel en effectief kloven van middelgrote en zware boomstammen of brandhout.


Deze kloofbijl van Fiskars heeft splijtwangen en een keilvormige bijlkop voor het snel en effectief kloven van middelgrote tot zware boomstammen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts