dinsdag 6 februari 2018

Retro vinyl onderzetters

Vinyl Record Coaster Mok Holder Cup Mat Retro Placemat beschrijving: Dit. Tooltip: 1x stuks onderzetters; Aantal stuks in verpakking: stuks . LP vinyl retro coasters Dit zijn natuurlijk niet de vinylplaten van je vaders privé .

Deze Vinyl Siliconen Onderzetters zijn de perfecte toevoeging aan het huis van de muziekliefhebber. Combineer ze met één van onze andere vette retro . Dit zijn natuurlijk niet de vinylplaten van je vaders privé collectie. Wil jij ook al terug naar de goede oude tijd?

De tijd dat er nog geen CD's en DVD's waren. De tijd dat er nog LP's Haal direct deze Hat Vinyl onderzetters in huis. Deze retro vinyl onderzetters, set van stuks, hebben een doorsnee van cm.


Het perfecte cadeau voor muziekliefhebbers of een leuke opfleuring van je huis. De Vinyl onderzetters van Spinning Hat zullen je doen denken aan vroeger. Deze retro tafelbeschermers zijn echt gemaakt van vinyl, voor het old skool gevoel.


Balvi set van LP onderzetters The Coaster. Vw tbus coasters, 4-delig set - retro volkswagen logo, kleuren.

Geef je koffietafel een retro sfeertje met de Vinyl Coasters van Spinning Hat. Om de vinyl weer zijn plekje in de huiskamer terug te geven hebben we deze mooie onderzetters in retro stijl voor je in de aanbieding. Echte Vinyl onderzetters met nostalgische uitstraling voor de vinylliefhebber die terug verlangt naar de goede oude tijd.


Deze ouderwetese vinyl elpee onderzetters (vinyl coasters) zijn een echt hebbedingetje voor elke. Spinning Hat Retro Onderzetters - Set van 6 . Vind Kwaliteit Onderzetters Vinyl Huisamp; tuin,matten en pads. Terug in de tijd met deze retro vinyl onderzetters! Hiermee breng je nostalgie terug in je huis.


De Quality Retro Vinyl Onderzetters zijn ontzettend leuk voor op elke tafel! De onderzetters zijn gemaakt van een flexibel pvc waardoor ze buigzaam zijn. Spinning Hat Retro Onderzetters - Set van - afbeelding 1. Deze decoratieve onderzetters zijn een echte aanwinst voor je retro collectie.


Let op: in het midden van de onderzetter zit een gat Specificaties: . Deze onderzetters beschermen je tafel tegen kringen en zien er cool uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts