dinsdag 27 februari 2018

Babyhapjes maken

Zelf babyvoeding maken is makkelijk, recepten voor de groentehap, fruithapje en veel meer. Wil je lekker aan de slag in de keuken en zelf babyvoeding maken? Dan moet je met een aantal dingen rekening houden.

Zelf groentehapjes voor je baby maken is niet alleen leuk om te doen, je baby eet ook nog eens heel gezond en lekker. Voor mijn dochter geen potjes uit de supermarkt: ik kook alle babyhapjes zelf. Zes maanden lang heeft je baby niets anders nodig gehad dan melk.


Zelf babyvoeding maken : groentehapje en fruithapje is heel eenvoudig.

Ik leg je uit hoe je zelf goedkoop en gezonde babyvoeding kunt . Ontdek nu onze recepten per fase voor baby's vanaf maanden, samengesteld door onze voedingskundigen! Als je baby de maanden gepasseerd is mag je hapjes gaan geven. De recepten op deze site zijn ingedeeld naar leeftijd: maanden, maanden, maanden, maanden en jaar en ouder.


Dat zelf eten maken goedkoper dan potjes inslaan is weten we allemaal wel. Wanneer je kindje vast voedsel mag gaan eten, is dat misschien best spannend. Iedere baby is op zijn eigen tijd klaar voor zijn allereerste hapjes.


Van welke melk kan ik pap maken voor mijn baby? Zelf een maaltijdje koken voor je baby is niet moeilijk.

En het hoeft ook niet veel tijd te kosten. In dit artikel lees je een paar handige . Een tussendoortje geschikt voor je baby vanaf maanden. Een brood-en-beleg geschikt voor je baby vanaf maanden.


Voor baby'tjes vanaf maanden maken onze koks de lekkerste groente- en fruithapjes. Broccoli, doperwtjes, zoete aardappel met courgette, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts