maandag 12 februari 2018

Stolplampen

Deze unieke glazen stolplampen worden ontworpen en geproduceerd door Jeroen Teeuwen. Alle details van deze sfeervolle lamp zijn perfect op elkaar . De handgemaakte stolplamp vind je hieronder. De stolplampen hebben een uniek design en zijn gemaakt van uitstekende materialen.


Deze bijzondere en tijdloze stolplamp is een echte sfeermaker! De traditionele gloeilamp geeft een warm en bijzonder licht in je woonkamer, slaapkamer of op . Je hoeft natuurlijk niet per se voor een zwart-witte stolplamp te gaan. Je kunt ook kiezen voor een ander leuk kleurtje, maar ik vertel je graag . Aangeboden in Cata's Curiosa Brocante veiling: grote industriele stallampen stolplampen. Onze prachtige stolp lampen zijn weer in stock!


Stolplamp met voet van mango hout en stolp van gerecycled glas met dimmer. Lamp ontworpen en gemaakt door Studio Stockhome. MW_201403MW Stolplamp Jeroen Teeuwen_Doe gewoon wat je leuk vindt en maak van je hobby je beroep. Stoere stolplamp Birte is een tafellamp die geproduceerd is door het merk Trio Leuchten.


De koperkleurige lamp is voorzien van een metalen rooster en een . See Tweets about #stolplampen on Twitter.

See what people are saying and join the conversation. Imperfectie is prefectie,brand new vintage, Styling,meubels maken, sieradenontwerpen dat is waar Meesie goed in . De stolplampen zijn helemaal dé trend van dit moment. De tafellamp heeft een doorsnee van cm.


Het armatuur is vervaardigd uit metaal en cm hoog. Glazen stolp goedkoop voor Lampen - Vind de laagste prijzen voor Glazen stolp op choozen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts