donderdag 21 mei 2015

Auto wassen

Voor de een is het wassen van de auto een noodzakelijk kwaa de ander beschouwt het als pure ontspanning. Feit is dat jouw auto er baat bij heeft wanneer je . Auto wassen gaat vaker fout dan écht goed.

Dikke kans dat je nu onbewust extra krassen aanbrengt, voorkom dit, lees hier . Tips voor het optimaal wassen van je auto zonder te krassen. Met de hand dus, maar dan wel volgens de emmer-methode met een washandschoen. Tips over auto wassen, car cleaning en auto poetsen.

Auto wassen is niet moeilijk In principe heb je niet veel nodig om jouw . Auto wassen; Van merken tot handige tips, video's, nieuws, mobiele wasservices, wasstraten en auto wassen zonder water. Auto wassen ZONDER water is een innovatieve manier van ecologisch auto wassen. Biedt naast een enorme besparing op water ook gemak en financieel voordeel voor de gebruiker.


Wij zijn een mobiele poetsbedrijf in de omgeving Noord-Holland. De grote borstels of flappen gaan met redelijk geweld over de lak en veroorzaken ontelbare krasjes. Zelf je auto wassen met de hand is daarom echt veel beter . De voorruit van je auto is dikwijls niet goed zuiver te maken vanwege de aangekleefde dode insecten.


Autowassen: “We doen het allemaal verkeerd!

Na het wassen de auto afspoelen met water om het wasschuim en vuil te verwijderen. Autowassen in Utrecht doe je bij Loogman Carwash! Autowassen in Amsterdam doe je bij Loogman Carwash Amsterdam. Autowassen in Rotterdam doe je bij Loogman Carwash. Wilt u uw auto wassen zonder water op een milieuvriendelijke manier?


Was uw auto veilig, betrouwbaar en milieuvriendelijk zonder water! In deze video geeft Halfords tip bij het wassen van de auto. Bekijk hier het stappenplan over auto wassen en auto poetsen van poetsproducten.


Een goed eindresultaat is uiteraard wat u van ons verwacht en dat wordt bepaald door vele factoren: Reiniging, droging, aanbo korte . Blogger 'Vroemmmama' vertelt uit ervaring hoe je van autowassen met de kinderen een hele leuke . Volgens mij hebben vandalen de auto omgegooid en heeft mevrouw gewoon humor. Zal wel een grapje zijn geweest toen ze het er over .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts