vrijdag 22 mei 2015

Leisteen onderzetters

De stijlvolle Monaco set van vier onderzetters van Boska zijn gemaakt van leisteen wat ze een prachtige, natuurlijke look geeft. Op zoek naar Boska Monaco onderzetters van leisteen set van ? Op zoek naar een Onderzetter van Leisteen?

Onderzetters van Leisteen koop je eenvoudig online bij bol. Shop online voor Leisteen Onderzetters uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één . Invotis set van leisteen onderzetters Slate.

Deze leistenen onderzetters uit de Pro Collectie geven de tafel een luxe en hippe sfeer. De onderzetters zijn vaatwasserbestendig. De Boska onderzetters zijn van zwart leisteen.


De leistenen onderzetters zijn vierkant, x cm en relatief dun. Leisteen is bijzonder hard materiaal maar . Monaco Leisteen onderzetters stuks direct online bestellen bij KaasService Limburg. Robuust maar stijlvol: deze leistenen onderzetters zijn echte blikvangers.

Ze hebben antislipvoetjes aan de onderkant. De leisteen geeft de onderzetters een prachtige, natuurlijke look. Invotis set van leisteen onderzetters Slate bestel je online. Voor 20:bestel morgen in huis of afhalen in onze winkel in Zaandam. Onderzetters leisteen, set van gemaakt van Stoneware van het merk Boska: Bestel bij de leukste online kookwinkel DisenThat.


Deze onderzetter van leisteen heeft een prachtig robuust design en staat mooi op elke tafel. De onderzetter is voorzien van rubberen noppen aan de onderkant . Artikelnummer: 00997; Beschikbaarheid: Ruim . Excellent leisteen onderzetters (stuks). Excellent - Leisteen onderzetters (stuks) Bekijk groter. Excellent - Leisteen onderzetters (stuks). Een selecetie handgesneden leisteen onderzetters,placemats en dienbladen.


Leisteen onderzetters - De leisteen onderzetters (antrciet) zijndoorsnede 10cm, met vilt beschermdopjes aan de onderkant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts