donderdag 28 mei 2015

Bij erik menu

Bij Erik is een klein restaurant voor iedereen die van goed en lekker eten houdt. Met een kleine menukaart die maandelijks wisselt garanderen wij dagverse en .

Bericht (Allergie en dieet wensen kunt u hier ook vermelden). Bij restaurant Bij Erik in Leidschendam eten? Bekijk recensies, openingstijden, foto's, prijzen, adres, telefoonnummer en meer op IENS.


Bij Erik, LeidschendaBekijk onpartijdige beoordelingen van Bij Erik,.

Aangezien ze elke maand een nieuwe menu hebben, zullen we er zeker weer snel . Van eerder bezoek wisten we wel dat het Bij Erik goed toeven is. Gisteren hebben we het Kerstmenu genoten en dat overtrof alle verwachtingen. Dit zal niet bij `Restaurant bij Erik` zijn, maar een andere horecazaak in de buurt van Leidschendam.


Vind meer informatie over Bij Erik op dinnersite. Met onze kleine menukaart die maandelijks wisselt garanderen wij dagverse en .

Proeven van passie, dat doet u bij Erik Tas. Deze gedreven chef werkt in zijn knusse zaak met één enkel menu, maar wat voor één! Een uitbreiding met de kaastrolley is mogelijk voor bij het diner.


De signatuurgerechten van Erik worden niet genoemd op het menu, wel op . Neem een kijkje op de site om te zien wat deze maand ons menu is. Bij Erik is a small restaurant for everyone whopure and delicious food. With a small menu that changes monthly we guarantee day fresh and changing . Hoofdgerecht: Tournedos met truffel-paddenstoelensalsa.


Hoofdgerecht: Eendenbout met pruimen en steranijs. Voorgerecht: Gestoomde Jakobsschelpen met asperges en sereh-botersaus. Diner bij EriC aan de Groeneweg op 11-06-20in Gorssel!


Het menu is afhankelijk van wat het seizoen brengt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts