maandag 11 mei 2015

Linkshandigendag

Op zondag augustus 20is het internationale linkshandigendag. Officiele site van de Nederlandse Linkshandigendag.

Tien weetjes over linkshandigen op linkshandigendag. Ieder jaar op augustus is het Linkshandigendag. Samen met het Zuiderzeemuseum in Enkuizen organiseren we dit jaar een aantal workshops . Linkshandigendag 201 Wanneer is Linkshandigendag?

Linkshandigendag valt in 20op een Zondag (Augustus 2017). Ga op de foto (met iets in je linkerhand) , zet hem online en gebruik. Hiermee waren wij Topic trending op twitter van . Campbell om een dag voor de linkshandigen te . Je maakt meer kans als je schrijft met je linkerhand!


En bij lefties mag de vlag vandaag uit: het is Linkshandigendag. In het dierenrijk is het uitzonderlijk dat er een voorkeur is voor het gebruik van de linker- of rechterhand . Morgen is het de Internationale Linkshandigendag. Deze dag is in 19in het leven geroepen om aandacht te vragen voor de ongemakken .

Op Linkshandigendag vier ik mijn linkshandig zijn. Hoe beïnvloedt linkshandig zijn jouw leven? Vandaag is het in Nederland Nationale linkshandigendag.


Geen nationale feestdag, en ook geen vrije dag, maar wel een dag om aandacht te vragen voor het l. Feest voor linkshandigen in Nederland en de rest van de wereld: het is vandaag Internationale Linkshandigendag. Voor alle linkshandige volleyballers, een haiku . Op augustus is het internationale linkshandigendag en worden er in het Zuiderzeemuseum speciale schrijflessen gegeven. Linkshandigendag - schoonschrijfles - Zaterdag augustus 20in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts