woensdag 20 mei 2015

Strandhanddoek 2 persoons

De XL kikoy strandhanddoek is het ideale 2-persoons badlaken voor iedereen die van zon, zee en strand houdt. Lekker veel ruimte op het strand innemen? Ga dan voor een groot persoons strandlaken!


Fouta Call it Plate Blue Ocean (2-persoons). Een leuke en fijne strandhanddoek maakt je stranddag compleet. Mocht u nog grotere badlakens willen, verwijzen wij u naar persoons badlaken deze hebben een afmeting van 1x 2cm.


Extra groot strandlaken met aan een zijde een mooie velours wafelstructuur en aan de andere zijde badstof.

Merk: KleinmannKleur; BlauwMaat: 160x2cm. Merk: KleinmannKleur; Geel of limegroenMaat: . Strandlaken Persoons vindt u bij Badenstrand. Deze 2-persoons kikoy is een strandhanddoek uit Kenya met aan de ene kant een prachtig gekleurd katoenen doek en aan de andere kant heerlijk zachte . Nu kwam hij op het idee om een 2-persoons strandlaken te halen. Heel wat gegoogle en bij winkels langs geweest maar ik kan natuurlijks . Neem een hamam strandlaken van 220x160cm.


Geschikt voor personen en toch maar 5gram.

In vergelijking met twee eenpersoons badstof strandlakens . Deze hamamstranddoek is wat dikker als de gewone hamamdoek en extra groot daarom ideaal als strandhanddoek voor personen. Strandlakens in verschillende maten, voor volwassenen en kinderen. De dessins variëren van rustiek en egaal tot vrolijk en kleurrijk met kinder idolen.


Die mooie, zachte, kleurige, zonnige kikoy strandhanddoek? Hij heeft een leuke afbeelding van minions die een stunt uithalen. Ik wil in ieder geval een hele grote maar twijfel dus over . De strandlakens zijn ook zeer geschikt voor gebruik als saunahanddoek en ze zijn speciaal doorontwikkeld voor gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts