woensdag 13 mei 2015

Zandloper typhoon betekenis

Benieuwd waar Typhoons 'Zandloper' precies over gaat? De rapper vertelde het verhaal achter het nummer aan 3voor12. Typhoon: “Ik ben altijd op zoek naar een nieuwe weg om mezelf te uiten.

Op de track Zandloper word je bijgestaan door zanger André Manuel. Ik ben herboren in geschriften en dat's dan gelijk een realiteit. Koppel mezelf los van mijn persoon die loopt, drinkt, eet, schijt.


Dat nummer - Zandloper - klinkt ondanks zijn bepaald serieuze inhoud toch gewoon als een festivalhit, en dat zegt veel.

Zandloper, een instrument om de tijd te meten; Zandloper (Typhoon), een lied. Glenn 'Typhoon' de Randamie rapte over racisme in de Ridderzaal en reisde langs New Orleans, Suriname en Terschelling om zich op te . Zandloper met Rico André Manuel Songtext von Typhoon mit Lyrics, deutscher Übersetzung, Musik-Videos und Liedtexten kostenlos auf . Zandloper' is deze week 3voorSingle van de Week op 3FM. Zijn albumtitel is de perfecte omschrijving van het concert dat Typhoon in de Nieuwe. Typhoon geeft in deze track een andere betekenis aan het woordje surfen.


Thalassa; Chronos; Gaia; Tartaros; Eros; Typhon; Echidna; Ouranos; Pontos; Eurybia. Zijn attributen zijn de zandloper en de zeis. Vandaag 'Hemel Valt' van Typhoon, door de redactie.

En dan 'Zandloper', een hiphop banger met Jamaicaanse beats. Zandloper op het succesvolle al- bum Lobi Da. De rapper vertelt over seks, of eigenlijk juist het. Van hiphopheld naar volksster in wording: onderweg met het fenomeen Typhoon. Misschien is hij gewoon de juiste man op het juiste moment.


Songtekst van Typhoon met Van de regen naar de zon kan je hier vinden op Songteksten. Zoals bij elk ander lied van Typhoon is de liveversie het luisteren zeker waar kippenvel gegarandeerd! De precieze betekenis van de tekst is niet bekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts