woensdag 6 mei 2015

Slagroom cracker blokker

Een slagroomspuit om beter en sneller slagroom te maken. De slagroompatronen van iSi zorgen voor het correct functioneren van de iSi creamwhippers, zoals de iSi Easy Whip Plus.

Deze slagroompatronen worden per stuks geleverd. Je hebt een ballon nodig, slagroomspuit of cracker en cannisters. Bij de Blokker hebben ze lachgas-patronen.

Heeft iemand een idee waar je zon lachgas cracker kan kopen? Waar kan ik zoon cracker kopen voor slagroom patronen. De slagroom patronen (N2O) kan je ook bij de blokker vinden.


Op zoek naar slagroomspuiten Vergelijk een ruim assortiment goedkope slagroomspuiten van de beste merken voor de laagste prijs online! Toch maar even opzoek naar slagroomspuit of alsnog deze cracker proberen. Hoe vul je een lachgas ballon met een slagroombus. Ik ben namelijk opzoek naar een slagroomspuit of een N2O cracker. Voor euro kan iedereen bij de Blokker slagroomspuitpatronen, of wel lachgas.


Een zeer goede vervanging van de klassieke slagroomspuit. Voor slechts € 1- Slagroom patronen of lachgas patronen op voorraad in Amsterdam. Lachgas N2o cracker slagroompatronen slagroomspuit GOEDKOOP.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts