donderdag 10 september 2015

Bk q linair

Let op: nieuwe (gekleurde) grepen kunnen in tint afwijken van de gebruikte grepen. De BK Q-linair Classic is een culinair kunstwerk. De hoogglans gepolijste roestvrij edelstalen pan is voorzien van eigenwijze koudgrepen en een unieke deksel .

De BK Q-linair Master Glas pannen hebben een hoge geborstelde roestvrij edelstalen body en zeer hoog geplaatste grepen. BK Q-Linair Classic pannenset (5-delig + Easy Induction wok). Easy Induction wok Deze BK Q-Linair Classic . De BK Q-linair RVS pannen hebben een edelstalen behuizing, koudgrepen, een uniek deksel vergrendelingssysteem en zijn geschikt voor alle .

De pannen uit de Q-Linair Classic-serie van BK trekken direct je aandacht met hun eigenwijze uiterlijk. Maar ook van dichtbij hebben ze heel wat te bieden. BK belooft uitkomst: met de pannenset BK Q-linair ben je in één klap van al je zorgen af en kun je lekker koken en afgieten zonder dat de . Koop of Verkoop bk q-linair op Marktplaats.


De juiste prijs voor een BK Q-linair Pannenset 4-delig vind en vergelijk je op KIESKEURIG. NL veel webshops laagste prijzen bespaard geld. Q-Linair Classic Haal design in uw keuken met deze hoogwaardige, 5-delige pannenset van het gerenommeerde merk BK.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts