dinsdag 29 september 2015

Chocolade wielmachine te koop

Chocolade smelten is dus een fluitje van een cent met deze Max Pro. Chocolade fondue machine Côté d'Or - nieuw. Gieten of mouleren gebeurt snel en efficiënt door de vormen onder de gietmond te houden.

De wielmachine verhoogt de productiecapaciteit bij het manueel . Te koop: sweetheart chocolade fondue set ! TE KOOP: Gebruikte wielmachine van 30kg met (of zonder) glaceerband. To see more from HENK KOENEN Chocolate Technology on Facebook, or .

Koenen is al meer dan jaar een begrip in de chocoladewereld. Jan Koenen, de eerste chocolade wielmachine. De eerste machines zijn nog steeds volledig functioneel en te bezichtigen in diverse internationale musea. Chocolade Fontein voor thuis of in restaurant,.


Douwe Egberts BONEN koffiemachine koffieautomaat. Mooie inox wielmachine met een inhoud van 80KG Machine werkt op 3X3volt Temperatuur digitaal instelbaar. VOMACHOC Chocolade Wielmachine Capaciteit: liter Materiaal: RVS Voltage: 380v. Snelle machine voor het smelten en tempereren van chocolade.


Te koop RVS roggebroodbakken met binnenbakken.

In prijs verlaagd: Vlaaien stans machine Op 't Root. Chocolade vormen in alle soorten en maten, te gebruiken op alle mogelijke. Door te tempereren, wordt de aanwezige cacaoboter in een stabiele.


Koop een doosje Mycryo van Callebaut, je weet wel cacaoboter in korreltjes. Te koop Dedy wielmachine tafelmodel kg goede staat met triltafel. Hier vindt u alle nieuwe en tweedehands chocolade-wielmachine advertenties. Prefamac produceert zoetwarenmachines voor de chocoladesector en beschikt over een uitgebreid gamma standaard en op maat gemaakte kwaliteitsmachines . Chocolatemakers on oktober 2 20in Chocolade, Chocolatemakers, zero waste.


En zo tof om zo'n oude machine weer aan het draaien te krijgen. Chocolade Molding Machine te koop voor een goede kwaliteitdoorSuzhou Jinyuanfa Food Machinery Co.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts