woensdag 30 september 2015

Paella pan bbq

Deze compacte Grillogaz BBQ van Cadac wordt geleverd met een paella en een goed schoon te houden grillplaat. Bestel de Cadac Paella Pan bij BBQcenter. Stainless Steel Paella pan voor op de BBQ.

Een mooie grote pan voor paella te maken. Paella pan BBQ van Bonfire bbq kunnen vele soorten gerechten bereid worden. Buiten koken met hout vuur is geweldig, bekijk meer!


Een aantal jaren terug hebben we in Valencia een paella pan gekocht om ook thuis dit heerlijk Spaanse rijstgerecht te kunnen bereiden en op de BBQ gaat dit . Zet de paellapan op de barbecue en giet de helft van de olie er in. Haal de paella van de BBQ en bedek de pan met aluminiumfolie. Een paella-pan van cm doorsnede past prima op de cm Weber. De lichtgewicht, aluminium paellapan met een doorsnee van 36cm, heeft een anti-aanbaklaag en roestvrijstalen handgrepen en is geschikt voor gebruik op . Lichtgewicht paella pan van aluminium met anti-aanbaklaag en roestvrijstalen.


Prima pan, past precies op onze bbq en is makkelijk schoon te maken. De Cadac Grillogas BBQ Paella Combo is een gasbarbecue waarbij een handige paella pan is inbegrepen. Met een diameter van cm is deze gasbarbecue . Te huur voor € 2- voor een heel weekend!

Saté grill, geschikt voor saté stokjes. De Cadac Grillogas Paella Combo is een veelzijdige gasbarbecue met handige bakplaat en inclusief paellapan. De Cadac Paellapan is een lichtgewicht pan van dik aluminium en voorzien van een antiaanbaklaag en RVS handgrepen.


Deze paellapan met een diameter van cm is geschikt om op tafel te serveren als . De Paella pan is geschikt voor de Cadac Carri Chef en de Eazi Chef en ieder. Kleur: Zwart; Producttype: BBQ accessoires . Traditioneel ontworpen paëlla pan die ook kan worden gebruikt als een multifunctionele pan voor het braden en . Deze Cadac Carri Chef Barbecue wordt geleverd met een PTFE - anti aanbaklaag grillrooster, pandrager en INCL.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts