donderdag 24 september 2015

Pluisjes verwijderen blokker

Een Sinbo-pluizentondeuse voor het verwijderen van alle pluisjes. Gebruik de Philips GC0pluizentondeuse om pluisjes van uw kleding te verwijderen zonder de kleding te beschadigen. De Severin pluizendief CS 79is ontworpen voor het verwijderen van pluisjes, bolletjes wol, haar of stof van het oppervlak . Gebruik de pilling remover alleen voor het verwijderen van pilling, pluizen en draadjes.


Beweeg het apparaat in overlappende banen (zonder hard te drukken) over de stof om de pilling, pluizen of draadjes te verwijderen. Wat is een effectieve manier om pluisjes van wollen kleding te verwijderen zonder. Bij Blokker verkopen ze zo van die machientjes:halen de pluisjes goed en . Die zijn te koop bij winkels zoals Blokker of Xenos. Dit alles is ook heel handig als je bijvoorbeeld katten- of hondenharen van je kleding wil verwijderen.


Daarnaast heb je van die apparaatjes waarmee je ze kunt verwijderen. Pluisjes en haren van kleding verwijderen - Mode Beautyapril 2014Anti-pluis fleece deken - Thuisokt 2013Pluisjes op katoenen shirtje - Mode Beautyaug 2011pluizende wollen kleding, hoe voorkomen? Mode Beautyjan 2010Meer resultaten van forum.


Pluisjes van kleding verwijderen - Hownl. Pluisjes die aan je kleding plakken kunnen een anders schitterende outfit verpesten, en dit is zeker het geval als je kleding . Vergeet niet dat het weghalen van deze pluisjes de bedoelde plaatsen. Blokker had ze in elk geval een tijdje geleden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts