woensdag 9 september 2015

Tristar waterkoker 850 watt

WK-32Waterkoker Glazen kan L - 22Watt . Behuizing van rVS; Antikalkfilter; Draadloos; 8Watt. De RVS waterkoker is voorzien van een droogkookbeveiliging, automatische .

Compacte, stijlvolle designwaterkoker met een inhoud van 1. Het wattage van 850W maakt het een ideale campingwaterkoker. L en een wattage van 850W maakt het een ideale campingwaterkoker.

Stijlvolle designwaterkoker met een inhoud van L. Door het wattage van 8W is de waterkoker ook goed op de camping te gebruiken. Deze Tristar waterkoker is erg compact en stijlvol dankzij het mooie design. L en een wattage van 850W maakt het een . Liter, RVS, 8watt Dit is een compacte stijlvolle designwaterkoker van Tristar met een inhoud van 1. Tristar waterkoker liter 8watt RVS.


RVS waterkoker is voorzien van een droogkookbeveliging, automatische afslag en een filtersysteem. Bekijk het ruime assortiment van Tristar waterkokers Vergelijk en bestel direct online voor de beste. Tristar Wk-13Waterkoker Rvs 2l 850w.

Kies uit verschillende Tristar Waterkokers op KIESKEURIG. Inhoud: liter; Vermogen: 8watt; Waterniveau indicator: Ja. Deze compacte en stijlvolle Tristar waterkoker WK-13is niet alleen geschikt voor thuis, maar ook voor de camping. Het wattage van 8Watt maakt het een ideale campingwaterkoker. RVS Een prachtige roestvrij stalen waterkoker brengt water in een zeer korte tijd aan de kook.


Energieverbruik: 8Watt; Gebruik: Voor het snel koken van water; Materiaal: RVS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts