donderdag 24 september 2015

Regenmeter gietijzer

Robuuste klassieke glazen regenmeter met gietijzeren houder. Voor de dagen dat het wel regent, bieden wijonderstaande regenmeters te koop. Robuuste glazen regenmeter met gietijzeren houder.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen. Schrijf de eerste review van dit product. Glazen regenmeter met gietijzeren houder. De afmetingen zijn 1x x 1cm en het gewicht .

Omschrijving: Robuuste klassieke glazen regenmeter met gietijzeren houder. Past zee mooi in een landelijke omgeving. Gietijzeren regenmeter met glazen reservoir.


Deze klassieke gietijzeren regenmeter past zeer goed in een landelijke omgeving. Het is dan ook leuk om bij te houden hoeveel millimeter er nou eigenlijk valt. Maak het uzelf makkelijk met deze regenmeter . Gratis retourneren; dagen bedenktijd; Gratis verzending vanaf € 2- (NL BE); Persoonlijk en .

Robuuste klassieke regenmeter uit de World of Weather collectie van Esschert Design. Deze regenmeter is van glas en heeft een gietijzeren houder. Voor uur bestel zelfde dag verzonden. Mooie klassieke regenmeter van glas met gietijzeren houder.


De lengte van de gehele regenmeter is 13cm. Eurospeurder voor de leukste aanbiedingen op het web zo als pannen, deurbelen, vuurkorf kopen, vuurschaal kopen, vuurkorf online, vuurschaal online. Een echte blikvanger in je tuin is deze robuuste glazen regenmeter met gietijzeren houder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts