donderdag 1 oktober 2015

Ascaso koffiemolen onderhoud

Nu ruim jaar geleden heb ik een Ascaso i-steel koffiemolen gekocht. Tevens hoef je aan een horecamaler veel minder onderhoud te . Trading is al meer dan jaar gespecialiseerd in het onderhoud van uw waardevolle espressomachine: o.

QuickMill, Ascaso, ECM, Rocket, Vibiemme. Deze Ascaso koffiemolen is speciaal ontworpen voor espressomachine en leverbaar in mat of hoogglans. Accessoires voor de Ascaso i-Mini Koffiemolen Aluminium.


Onderhoud voor de Ascaso i-Koffiemolen Aluminium.

Koffiemolenreiniger; Geschikt voor koffiemolens; Tegen koffieresten. Handleiding Ascaso molens IIIen I mini (NL - Pdf) handleiding QuickMill 050. Tevens komt hier informatie tbv het onderhoud van de machines. De Ascaso I-Steel Koffiemolen is een degelijk gebouwde koffiemolen.


Sterke uitvoering met een motor van 2watt. Voor vragen over; Machines, onderdelen,; Onderhoud en Reparatie. Ascaso i-Mini koffiemolen aluminium gepolijst.


De Ascaso i-Steel is een halfautomatische espressomachine met geïntegreerde. Deze Ascaso koffiemolen is speciaal ontworpen voor de Steel espressomachine en leverbaar in mat of hoogglans.

Voorzien van professioneel maalwerk met . Met deze automatische koffiemolens van Simon Lévelt geurt je keuken heerlijk naar. Deze Ascaso koffiemolen is speciaal ontworpen voor de Steel espressomachine en leverbaar in mat of . De behuizing van de Ascaso I-steel is uitgevoerd in glanzend RVS. Slow Coffee; Accessoires; Koffie; Onderhoud; Onderdelen; Boeken; Keuken; Merken . Ascaso Barista PRO 2G is de ultieme espresso machine voor de horeca.


Wij maken graag een voorstel voor een 2-groeps espressomachine + koffiemolen + aansluiten +. Voor plaatsing, periodiek onderhoud of reparatie. Complete koffier met alle zaken die je nodig hebt voor het reguliere onderhoud van je halfautomaat en koffiemolen. Complete set om het reguliere onderhoud op halfautomaten koffiemolens uit te voeren en deze af te stellen.


Ascaso maakt in zijn ontwerp in de Dream-serie enerzijds gebruik van een nostalgische toets, anderzijds van moderne felle kleuren. UNO i-Steel met geintegreerde koffiemolen € 7900Incl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts