dinsdag 13 oktober 2015

Faber opti virtual

Inbouwhaard met het revolutionaire Opti-Virtual vuur. De elektrische haard geeft geen warmte, enkel sfeer. De Faber Opti-Virtual single is daarom veiliger dan andere haarden en .

Faber Opti-Virtual double, het vuur is een illusie - Met de Faber Opti-Virtual double bent u een illusie rijker, de elektrische haard creëert een haardvuur door . Faber Opti-Virtual 3vanaf september verkrijgbaar bij HAVE verwarming. Uitleg over de Faber Opti Virtual elektrische sfeerhaard. Haardjesland introduceert het nieuwe vuur in samenwerking met Faber.

Het geluid en vlammen van de Faber Opti-Virtual Single is zo realistisch dat iedereen gelooft dat u een echt open haard hebt, terwijl het hier gaat om een . De Faber Opti-Virtual Double is een elektrische haard die heel gemakkelijk in de bediening is en zal u geen extra of onverwachte kosten opleveren. Uw vuurbeleving zal nooit meer hetzelfde zijn na het zien van de Faber Opti-Virtual Double. Een elektrische haard die is uitgevoerd met de nieuwste techniek in . Faber voegt met het nieuwe Opti-V een extra categorie sfeerhaarden toe.


Opti-V is weliswaar een elektrische haar maar gaat verder door een illusie van . Vuurbeleving zal nooit meer hetzelfde zijn! De Faber Opti-V Single is een elektrische haard die is uitgevoerd met de nieuwste techniek op haardengebied.

De Faber Opti-Virtual Single is een inbouw elektrische haard. Het unieke aan de haard is het vlammenspel, ten opzichte van andere elektrische haarden laat de . Deze elektrische 3D inbouw sfeerhaard Opti V Double uitvoering is uitgerust met het Opti Virtual systeem van Faber. Dit front haard model is voorzien van LCD . De nieuwe Feber Single Opti-V is wel een elektrische haard maar gaat veel verder.


Er wordt een illusie gecreert met een levensecht vlammenspel, knisperend . De Faber Single Opti-Virtual is één van de vele modellen uit het Faber elektrische haarden assortiment. Faber Opti-virtual single elektrische haard te bekijken bij Wildenborg Haarden en Schouwen in de toonzaal te Rietmolen of online in onze vernieuwde webshop. De Opti-virtual single is cm breed x cm hoog.


Het is een flexibele “haardkast, die op eigen wijze per ruimte kan worden toegepast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts