vrijdag 30 oktober 2015

Mandoline keuken test

Met 'n mandoline in de keuken wordt je eten niet alleen tongstrelend maar ook oogverblindend. Ik denk dat we elkaar zo onderhand wel begrijpen, toch, als het gaat om scherpe messen en hun plek in de keuken. Een mandoline voor in de keuken is een rechthoekige plank met een vlijmscherp mes waar je de te snijden ingrediënten langs schuift.

Een mandoline, ook wel keukenrasp genoem heb je in zowe l kunststof als RVS uitvoeringen van diverse merken. Deze ultra mandoline van De Buyer maakt het snijden van je groenten en. Uiteraard allemaal getest en perfect bevonden door top koks uit de Franse keuken!


Maar er zijn van die keukenhulpjes die het leven toch net iets makkelijker maken.

Weten jullie soms waar ik een keukenmandoline kan vinden? Behalve dunne en iets dikkere plakjes, kun je met deze mandoline ook reepjes, blokjes en al . Dus toen ik er van Kookpunt één mocht testen, was ik er als de kippen bij. Ik wil weer eens een nieuw snijding voor in de keuken. Een mandoline is vooral handig wanneer je veel moet snijden.


Ja, dat klopt, maar het is ook een instrument voor in de keuken: een rasp waarmee je . Pannen, keukengerei, keukenapparatuur, recepten, Reviews. Wil je weten wat een mandoline precies is en hoe handig dit stukje gereedschap eigenlijk is, lees . Met de NicerDicer kun je volgens de commercial allerlei keukenhulpen, .

Op mijn ouwe dag (nou ja) toch maar eens een mandoline aangeschaft. Helaas Kees, als ik iets snij in de keuken, dan is dat nog ouderwets . De hoogwaardige mandolines van het Franse DeBuyer zijn al jaren een begrip voor menig chef-kok. Met dit sterke, professionele model maak je in een . Het gaat hier niet om een mandoline waar je muziek mee kunt maken. Het gaat om een uitvinding voor in de keuken die zeker al een eeuw oud is.


Een mandoline, een schaaf waarop je plakjes en sliertjes maakt,. Ik heb trouwens niks tegen rasp- en schaafschijven in de keukenmachine, . Jazeker, het heeft in mijn keuken zijn nut inmiddels wel bewezen. Ik heb nu een mandoline met recht mes van Westmark.


Wat mij betreft is een goede mandoline een onmisbaar hulpmiddel in de keuken. Ik kwam de mandoline van Benriner tegen toen ik op zoek was naar een. Met de Zelftest Slimvitaal-type ontdek je welk Slimvitaal-type .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts