maandag 12 oktober 2015

Bamboe snijplank insmeren

Een houten of bamboe snijplank moet je regelmatig met olie insmeren zodat er geen bacteriën in de plank kunnen trekken en de plank mooi . Eigenlijk is een houten snijplank de enige goede optie, gebruik zeker geen glazen snijplank! Ik heb kersen, beuken en bamboe snijplanken.

Een snijplank met olie insmeren is heel makkelijk. Bamboe olie voor het onderhoud van houten en bamboe snijplanken. Het onderhoud van een houten snijplank roept nog wel eens vragen op bij onze klanten. Want hoe zorg je ervoor dat een mooie houten snijplank jarenlang .

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,en nog eens nee. Nooit een snijplank insmeren met olie,ziet er dan wel mooi uit maar is niet goed . Kromme) houten snijplankberichtensept 2006Meer resultaten van forum. Ontdek en lees meer over de grootste voordelen van de bamboe snijplanken van Houtspul. Wist je trouwens dat je een houten en bamboe snijplank regelmatig moet insmeren met olie? Zo blijft je snijplank langer mooi en – nog . Voor de meeste snijplanken betekent dit: geen agressieve schoonmaakmiddelen en regelmatig insmeren met een laagje olie.


Als je de snijplank af en toe met een beetje sla- of olijfolie insmeert, ben je . Ik heb een snijplank van bamboe, echt ideaal!

En als je echt zeker wilt zijn nog met citroensap insmeren. Nu wil ik dus een houten snijplank kopen. Wel regelmatig insmeren met druivenpit of camelia olie.


Wat ook zou kunnen is het insmeren met een zoutmengsel. Eventueel insmeren met olijfolie bij gebruik in de keuken. Er is gebruik gemaakt van restjes bamboe-hout. Als je eenzijdig de olie aanbrengt kun je bij een niet al te dikke kopshouten snijplank doorgaan todat je aan de andere zijde de olie ziet.


Vervolgens laat u de ingesmeerde snijplank rusten, tot u ziet dat alle olie erin getrokken is. Zodra alle olie is ingetrokken kunt u de snijplank weer insmeren. Bamboe snijplank set, Bamboe en kunststof, eco koop je bij. Daarna even laten drogen en af en toe met een beetje olie insmeren. Welke olie gebruiken jullie om nieuwe houten snijplanken voor te behandelen.


Is er behalve de vaat en opnieuw insmeren een andere oplossing?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts