woensdag 28 oktober 2015

Recept spirelli courgette

Hier 10x een super lekker courgetti recept! Spaghetti van courgette, oftewel courgetti (of courghetti) is razend populair. Ik heb zelf een spiraalsnijder van Gefu, een hele simpele van euro.

Courgetti is pasta gemaakt van courgette. Je maakt het heel simpel met een Spirelli, ook al wel julienne snijder genoemd. Haal ondertussen de courgette door de spirelli.


Verhit een beetje olie in een andere pan en bak de courgetti minuutjes.

Nieuwe plannen maken, recepten bedenken en uitwerken, yes! Dit recept voor courgette spaghetti wilde ik al een tijdje met je delen, maar ik . Je kunt met deze handige keukentool veel meer maken dan courgette pasta alleen. Ik heb de spirelli en de courgette en weer bijgehaald voor een tweede. Die avocadosaus is de kanjer van dit courgette pasta recept, het doet . Hou je spirelli in de aanslag, want het is tijd om courgetti te maken! Niet alleen op onze redactie lopen we warm van spirelli-pasta.


Deze courgette pasta wordt ook wel courgetthi genoem ofwel courgette spaghetti. Volgens het recept in mijn boek, moet je de tomaatjes .

De courgette komt van een plant waar ook mooie gele bloemetjes aan groeien. Beginnen door courgetti te maken met behulp van je spirelli! Het gerecht heet courgetti omdat je courgetteslierten eet alsof het spaghetti is. Ik kreeg zoveel enthousiaste reacties dat ik het recept zo snel mogelijk op mijn . Verzamel ideeën over Courgette Pasta Recepten op Pinterest, 's werelds grootste verzameling ideeën.


Koolhydraatarm dieet en recepten: Courgette pasta met avocado crème saus. Een heerlijk vegetarisch en makkelijk recept met zongedroogde tomaten, olijven en. Ik gebruikte hier een spirelli voor, dit werkt heel goed. Met een Julienne snijder of de handzame Spirelli maak je spaghetti van je courgette. Sinds dit voorjaar is het dé trend courgetti oftewel courgette spaghetti te maken.


Leuk om te zien dat de spirelli in goede aarde is gevallen, ik ben er zelf ook blij mee. Hier een simpel en heerlijk recept courgetti met pesto en geitenkaas! Ik maak de courgette slierten eenvoudig met de spirelli of veggetti. Voor dit recept gebruik ik ook een combinatie: belegen boerenkaas, Old.


Voor de grotere courgette is er ook een Spirelli XL te koop. In 20publiceerde Culy een eerste recept met slierten courgette gebruikt. Als je geen Spirelli hebt, kun je ook een dunschiller gebruiken en . Spaghetti van courgette, met paddenstoelen, ui en chorizo.


Pureer met een staafmixer de peterselie, knoflook, kappertjes en walnoten grof, schenk er beetje bij beetje de olijfolie extra vergine bij tot er een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts