woensdag 21 oktober 2015

Transportbouten wasmachine siemens

Download hier gratis uw Siemens Wasmachine handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Geüpload door Samsung NederlandDeze video beschrijft in een aantal overzichtelijke stappen hoe u de transportbouten verwijdert van uw.

Wasmachine trommel klachten, Siemens Wasmachine onderdelen en accessoires. Verwijder de transportbouten met de rubberen ring en bijbehorende . Google maar even op transportbout wasmachine, er is ook een filmpje . De iSensoric wasmachine met 1-kg varioSoft Trommel voor een combinatie tussen een zeer effectieve en een uiterst zachte wasverzorging.

Bij mijn wasmachine zijn het een soort beugels die de trommel beschermen (op z'n plek houden). Uiteraard kan je deze dingen nooit vinden als je aan het . Als je een nieuwe Samsung wasmachine aanschaft, bevinden zich aan de achterzijde van de wasmachine vier transportbouten. Klik hieronder voor de handleiding van uw Siemens Wasmachine. Staat de handleiding die u zoekt niet in de lijst hieronder?


Home Witgoed Apparatuur Wasmachines Siemens Wasmachines.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts