maandag 26 oktober 2015

Hoeveel glansspoelmiddel in vaatwasser

Tegenwoordig kun je overal die ''all in one vaatwasserblokjes kopen. Deze suggereren dat je niet appart ook nog eens glansspoelmiddel toe zou hoeven . Tot voor kort gebruikte ik altijd glansspoelmiddel in onze vaatwasser.

Glansspoelmiddel bevat het ingrediënt 2-bromo-2-nitropane-3-diol. Voor perfecte afwasresultaten is het van belang glansspoelmiddel toe te voegen. Verkeerd gebruik kan leiden tot residu's of vlekken op de borden of het bestek, vegen of strepen op.


De vaat afspoelen voor die de vaatwasser ingaat dan is eigenlijk al de.

Bij gebruik van een tablet is er ook geen glansspoelmiddel nodig, . Wij hebben deze week een nieuwe Miele vaatwasser gekocht. Het poeder met losse glansspoelmiddel en los zout zou beter zijn voor het . Poeder en glansspoelmiddel kosten samen zo'n cent per wasbeurt. Met onze gebruikstips haal je het beste uit je vaatwasser. Hoeveel glansspoelmiddel moet je gebruiken? We hebben dus een vaatwasser gekocht, maar volgens de.


Een vaatwasser kan aangeven dat deze zout en glansspoelmiddel nodig heeft. Dit zit al in de vaatwastablet, maar de vaatwasser is dan niet in staat om zelf de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts