vrijdag 29 april 2016

Dekbedovertrek wassen azijn

Nieuw beddengoed wassen vergt kunde en kennis. Wassen met azijn zorgt ervoor dat overmatige kleurstoffen wegtrekken uit de vezels en het materiaal. Een dekbedovertrek doe je om je dekbed waar je onder slaapt,.

Het beste alles voor gebruik de eerste keer met 'natuurazijn' wassen, dan behoud het de kleur . Al zou ik het dan gewoon in de wasmachine wassen met een scheut azijn in het. Als je een dekbedhoes (katoen) vóór het eerste wassen uur in koud water . Als je een nieuw dekbedovertrek gekocht hebt, wil je natuurlijk ook dat je.

Wanneer je je dekbedovertrek eerst wast, kan deze beter het vocht opnemen. Hieronder vindt u een toelichting op de verschillende dekbedovertrek stof soorten en. Voor het wassen keert u altijd uw overtrekken en slopen binnenstebuiten. Lees ons advies en tips over het wassen van beddengoed als dekbedovertrekken en dekbedden.


Voor de eerste keer nieuwe donkere kleding wassen? Bij kleren die afgeven giet ik vaak wat azijn door het spoelwater, maar als ik dat. Even wassen met azijn dan blijven de kleuren ook mooier. Je koopt een kwaliteits dekbedovertrek, lits jumeaux, 1euro, rode en witte grote.


Daarom eerste keer wassen met een hele fles azijn.

Tenzij anders vermeld op de verpakking, de eerste keer koud wassen. Bij bonte textiel eventueel een scheutje azijn toevoegen voor het inbranden van de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts