donderdag 14 april 2016

Riviera maison wijnglazen vin

Een chique diner met familie, ontbijten met de kids. Rivièra Maison biedt een ruim assortiment aan. Wijnglas voor rode wijn met het Franse woord 'Vin' erin gegraveer wat natuurlijk wijn betekent. Het glas is ook verkrijgbaar voor witte wijn.


Deze wijnglazen van het merk Rivièra Maison hebben een stijlvolle vormgeving. Dez wijnglazen hebben een witte tekst opdruk. Vergelijk Riviera Maison drinkglazen uit de nieuwste collectie en bestel direct goedkope aanbiedingen Koop de beste.


Deze Rivièra Maison wijnglazen worden gekenmerkt door het woord 'Vin', wat uiteraard 'wijn' betekent. Vin Rouge Verre Riviera Maison bij JolijtDiameter base in c5Diameter top in c5Hoogte in c30Materiaal: glasWijnglas voor rode wijn met het Franse . Wijnglas voor witte wijn, het Franse woord 'Blanc' is er sierlijk in gegrafeerd. Favoriet zijn de Riviera Maison wijnglazen. De glazen staan op een hoge poot en zijn bewerkt met teksten zoals vin, Chardonnay, Merlot, blanc en rouge. Dit mooie Riviera Maison wijnglas '' Vin Blanc Verre '' voor witte wijn is al heel feestelijk om naar te kijken.


Deze glazen zijn niet vaatwasmachine bestendig, . Kies uit verschillende Riviera Maison Glazen op KIESKEURIG. Riviera Maison wijnglas Vin Rouge set van 2. Reviews, prijzen en winkels vergelijken voor de wijnglas Vin Rouge (set van 2) 0wijnglas. De wijnglas Vin Rouge (set van 2) 0is al verkrijgba.


Bij Tuincentrum Oosterik vindt je de complete collectie van Rivièra Maison nu ook online! Deze zijn geïnspireerd op de wijnglazen op Capri, Italië. Bent je dus bijvoorbeeld op zoek naar design riviera maison glazen of juist goedkopere riviera maison glazen banken,.


Deze wijnglazen van het merk Rivièra Maison hebben een simpele, maar stijlvolle vormgeving die een witte tekst opdruk hebben. Riviera Maison wijnglas Vin Blanc (set van 2).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts