maandag 25 april 2016

Tv draaiplateau maken

Ik laat je zien hoe je zelf een draaiplateau kunt maken! Ik gebruik deze om onze kruiden op te zetten. Vind draaiplateau in Audio, Tv en Foto op Marktplaats.

Dit universele tv-draaiplateau meet x cm en ondersteunt een maximaal gewicht van 60 . Maak je vaste TV standaard draaibaar met behulp van dit draaiplateau. TV of monitor heeft, kun je ook de meegeleverde standaard draaibaar maken. QUADRO uittrekbaar tv-blad 30x30cm - hoogte 34mm Per stuk.

TV Draaiplateau - 15x15x2cm Per stuk. Ideaal als je je tv meubel wendbaar wilt maken of bijvoorbeeld voor je salontafel. Ik wil beginnen aan het maken van een kast die uiteindelijk ook kan.


Knikkers kunnen dus niet, draaiplateau van tv lijkt me dus ook niet echt . Het 'probleem' van een draaiplateau is dat het soepel moet draaien. Door gebruik te maken van de website of door deze melding te sluiten geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Heb stad en land afgelopen , maar dit is een gouden greep om je televisie in de goede . De makers van de VRT vrijdagavondshow goeie vrijdag , maken op een bijzondere manier gebruik van een draaiplateau van Pre-Motion.


Nu ben ik reeds in het bezit van een mooi TV-meubel.

Zwart gelakt houten TV draaiplateau met ruimte voor het plaatsen van bijvoorbeeld een DVD-speler. TV draaiplateau 80x80mm 3graden wit verzinkt kg zs. Bezorgkosten: niet aangegevenAanbieding bekijken.


Om uw aankoop zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden wij diverse . Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Om je tv aan de muur te bevestigen kan je bij de Praxis kiezen voor een . Ik heb een vraag over de TV aansluiting bij de Hobby KMFE 560. IKEA - SNUDDA, Draaiplateau, Door de draaifunctie in de bodem eenvoudiger om van te serveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts