dinsdag 26 april 2016

Leer reparatie set

Kleinere beschadigingen kunnen probleemloos met Leerplamuur Gel gerepareerd worden. Leerplamuur Gel is een gekleurde pasta voor reparatie van kleine . Scheuren en breuken in oude leren bekleding kun je zelf repareren met behulp van Leerplamuur Gel.

Bij de reparatie van beschadigd leder moet je. COLOURLOCK Ledertechniek, BCX CARing Supplies, verstand van leder, lederonderhou leerreparatie, lederreparatie, reparatie en onderhouds producten . Leather repair paste is een product om beschadigingen zoals krassen, scheuren, haken of brandgaatjes in aniline afgedekt leder te repareren. Professionele onderhoud en reparatie producten van hoogwaardige kwaliteit voor leder, Lederverf, Leerverf, Leerverven Lederonderhou leeronderhoud.

Verkrijgbaar in 100+ kleuren, langdurig blijvend - zelf fixerend. Klik op het menu om een kleur te selecteren. Je lederen bekleding wordt weer als nieuw met onze PROFESSIONELE LEDER REPARATIE KIT in kleuren. Met de Professionele Leder Reparatiekits van . Voor het repareren van een scheur, of gat in chesterfield leder?


Wanneer de scheur niet al te groot is, kan er gekozen worden voor een reparatie aan huis. Een gaatje of klein scheurtje in het leder kan bij u . Zelf leer repareren is mogelijk wanneer u over de juiste producten beschikt. Kleine schades zijn relatief eenvoudig door u zelf op te lossen.

Doe het zelf met leerverf of leercrème van de. Je kan Online Groothandel leer reparatie,lijm lederen patch,reparatie kit,lederen kit,,Groothandel Auto;s en motorfietsen,Roest Converter, Remover amp; . Eenvoudig in gebruik (3); Resultaat naar verwachting (3); snelle reparatie doet waarvoor het bedoeld is. HG Leerverf Primer - Onderhoud leer - 2ml. Een leerrenovatieset is zeker aan te raden.


Ik moet deze maand een interieur doen van een Rolls, en heb middels de kleurenkaart van . HG leerreparateur voor zitmeubels is een, voor HG leerverf ontwikkelde, reparatiekit waarmee eenvoudig beschadigingen aan het leer zoals scheuren, gaatjes, . Met systeem B van HBC system kunt u op een snelle en eenvoudige manier reparaties uitvoeren aan kunststof, leer en vinyl. Deze reparatieset is geschikt voor eenvoudige en directe reparatie van gaten en scheuren. Toepasbaar op vele materialen, extreem sterk, water- en luchtdicht . Leerreparatie en Vinylreparatie kit WP67voor het repareren van krassen, slijtplekken en gaatjes in leren of vinyl bekleding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts