donderdag 7 april 2016

Houtkachel stoken zonder overlast mogelijk

Hoe voorkom je problemen met hout stoken. Het stoken met een houtgestookte kachel of haard is gezellig en, letterlijk en. Is het mogelijk een houtkachel te stoken in de bebouwde kom zonder (al te veel) overlast voor de omgeving?

Ook wij hebben enorme rook en as overlast van de buren. Sinds enkel jaren zonder enig overleg hebben ze n houtkachel geplaatst. Bespaar op stookhout, stook verantwoord en voorkom overlast! Verantwoord stoken zonder stankoverlast van uw houtkachel begint met stoken zonder stank .

De kachelverkopers zien hout stoken populairder worden. Met de zogenaamde Zwitserse methode is het bijvoorbeeld mogelijk hout aan te steken zonder enige rook. De kachel teveel afgeremd stoken (gesmoord) bijvoorbeeld geeft. Ik overweeg een houtkachel te installeren, maar aangezien de bebouwde omgeving wil ik deze houtkachel stoken met zo min mogelijk overlast . Hout stoken: heb je last van de open haard of het vuur bij de buren? Openhaarden, houtkachels en buitenvuren kunnen rookoverlast en klachten over stank . Schoon stoken in een houtkachel zonder uitstoot van fijnstof.


Maar je kan wel zorgen voor zo min mogelijk uitstoot van schadelijke stoffen. Als zij vergeten U te waarschuwen mogen ze geen kachel stoken, of ze moeten eerst naar de wind kijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts