vrijdag 15 april 2016

Nessie soeplepel bol

Wie steekt daar nu boven je soeppan uit het is Nessie de soeplepel van Ototo. Jouw Nessie ladle lepel van Ototo gevonden bij cadeau-cadeau. Lekker soep koken met deze leuke Mamma Nessie soeplepels van Ototo!

Duik in het meer van Loch Ness voor Moederdag. De Nessie soeplepel is een lepel in de vorm van het monster van Loch Ness, met kleine 'pootjes' waardoor 'ie rechtop kan staan. Deze schattige soeplepel Nessie van Ototo is een ware hit!


De vorm van de lepel is gebaseerd op het legendarische Monster van Loch Ness.

Met deze zwarte soeplepel van Xenos schept u elke soep zonder problemen in. Vergelijk Soeplepels uit de grootste collectie lepels van de beste kwaliteit Bestel. Ototo Nessie soeplepel en Mamma Nessie vergietlepel. Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. De magische Plasma Bol reageert op geluid en aanraking.


Ototo Design Nessie Soeplepel - Blauw 11. Je kan Online Groothandel soupe bol,Groothandel Huisamp; tuin,kommen,. Stks Mooie Nuttig Nessie Soeplepel Loch Ness Monster Ontwerp Rechtop .

Met deze innovatieve kruidenbol van Ad Hoc trekt u de lekkerste bouillons. We zijn zelf de trotse eigenaar van de grotere soeplepel-Nessie, . Met dit grappige vergiet in de vorm van een bolhoed wordt koken echt een feest. Ototo Design Soeplepel Nessie Groen €195.


Maak een unieke sneeuwbol met vallende hartjes en je eigen foto en tekst! Als het antwoord al 'ja' is, dan moet het gelden voor deze lepel in de vorm van het. Mocht je de 'Nessie ladle' willen hebben zul je wel even geduld moeten hebben.


De Loch Ness lepel is NU al op voorraad en ook nog eens gewoon in een Nederlandse webshop te vinden. Klik op de afbeelding hierboven om mijn boek te bestellen via Bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts