vrijdag 29 april 2016

Verwarmingselement airfryer schoonmaken

Indien de Airfryer na het schoonmaken nog niet zo lekker ruikt kun je de geur. Het verwarmingselement zit vast in de Airfryer en bevindt zicht . Maak je Airfryer schoon met deze schoonmaaktips.

Stap 7: Grillelement of verwarmingselement schoonmaken. De Airfryer schoonmaken is geen makkelijk karwei. Ik wil de schaal die onder het verwarmingselement zit vetvrij maken,maar kom e niet . De periodieke schoonmaak bestaat uit de volgende handelingen:.

Spring naar Verwarmingselement - Het verwarmingselement schoonmaken. Het verwarmingselement van de Philips Airfryer mag nooit van zijn plaats . Maar wij zien erg veel vet BOVEN het verwarmingselement, en dáár kunnen we dus niet bij. Hoe kan ik de Airfryer het beste schoonmaken?


Een tijdje terug heb ik van familie een airfryer gekregen. Nu ben ik begonnen met het schoonmaken, wat een rotwerk zeg. Sinds een weekje of twee staat hier in huis een Philips Airfryer XL.


Is de airfryer XL nu écht niet boven het verwarmingselement schoon te maken? Een nieuwe innovatie van Philips is de Airfryer friteuse.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts