dinsdag 12 april 2016

Podotherapie leiden

Bij Podotherapie van der Pas kunt u al meer dan jaar terecht voor al uw voet-. Delft, Den Haag, Dongen, Katwijk, Leidschendam, Leidschenveen, Leiden, . Directe toegankelijkheid Podotherapie: u heeft geen verwijzing nodig van uw.

Vind hier een podotherapeut bij u in de buurt. Deze praktijk bevindt zich in het gezondheidscentrum Leiden aan de Oosterkerkstraat voor het centrum zijn . Charles Blok blijft als PodoXpert wel actief in Amsterdam. Praktijk voor podotherapie in Leiden, impressie praktijk.

Julius Caesarlaan 1 23BR Leiden - KvK . Footfixx is een praktijk voor Fysiotherapie en Registerpodologie, gevestigd in Leiden, met jarenlange ervaring en specialistische kennis op het gebied van voet-, . Kies hieronder de praktijk waar u meer informatie over wilt hebben: Centrum voor voettherapie. Podotherapie van der Pas (GZC Stevenshof). Hanssen Footcare helpt met voetzorg en schoenen op maat: steunzolen, orthopedische schoenen, podotherapie en hulpmiddelen voor voeten. Bekijk de informatie en lees de waarderingen over Podoloog Hoogt, A.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts