woensdag 13 juli 2016

Glazen snoeppot met naam

In deze categorie vind u diverse soorten glazen snoeppotten terug. Een snoeppot met naam, gedicht, logo of een leuke afbeelding. Bewaar voortaan je snoepgoe in een snoeppot met een geheel eigen tekst.

Wij graveren de gewenste tekst in deze glazen snoeppot. Glasgraveren, Snoeppot bedankt Ga voor product overzicht naar beneden op deze pagina of klik hier. Voorzien van een mat ovaal met de naam van de juf of meester.


Met een bedrukte snoeppot geeft u een relatiegeschenk weg dat helemaal af is en.

Glazen snoeppot met de naam van uw baby erop. Ontwerp nu je eigen snoeppot en laat door ons je snoeppot graveren. Niet alleen het graveren van snoeppotten . De glazen snoeppot met strooigoed is een leuk geschenk om te krijgen en te.


Shop online voor Tekst Snoeppot uit een breed aanbod bekende merken en. Glazen snoeppot bedankt meester liter. Al onze snoeppotten zijn te bedrukken met uw logo en kunnen gevuld worden met een ruime selectie snoepjes. U heeft de keus uit glazen potten in diverse . Leuke voorraadpot met tekst naar keuze bijvoorbeeld: voor de allerliefste juf bedankt liefst oma geweldige collega nog veel meer .

Uw logo direct op de snoeppot gedrukt of dmv sticker. Ruim jaar ervaring met logobedrukking op snoeppotten. Bestel de bedrukte snoeppotten in verschillende formaten en uitvoeringen. De smakelijkste manier om jouw bedrijfsnaam top of mind te laten zijn!


Assortiment - Snoeppot bedrukken, lollies niet inbegrepen, logo wel! Glas met naam vanaf €(afhankelijk van het type glas). Bewaar jouw pasta's en lekkernijen in deze mooie glazen voorraadpot uit de Top. De naam Kastehelmi (Fins voor 'dauwdruppel') verwijst naar de cirkels die . De naam van uw pageborene op het glazen T-lichthoudertje maakt uw.


Middelgrote snoeppot met naam, eveneens geschikt om te vullen met bedrukt . Koffie en theeglazen dienen van gehard glas te zijn. Dit glas heeft een speciale bewerking ondergaan. Het is eerst verhit tot boven 6graden en is hierna heel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts