vrijdag 29 juli 2016

Iittala teema

Designed by one of Iittala's most iconic design heroes, Kaj Franck, Teema is a versatile collection with endless combinations of shapes, sizes and colours. Teema servies van Iittala is buitengewoon veelzijdig en eindeloos te combineren. Met andere Teema basiskleuren of Teema accentkleuren.

Op zoek naar iittala Teema dinerbord cm ? Buitengewoon veelzijdige en eindeloze combinaties – Teema blijft, ook als jij verandert. Het bord uit de Teema serie van iittala is gemaakt van sterk porselein en heeft een strakke, minimalistische vormgeving waardoor het perfect te combineren is.

De Teema startset van Iittala is buitengewoon veelzijdig en je kunt er eindeloze combinaties mee maken! Uw serviescollectie is niet compleet zonder de stijlvolle serie van Iittala Teema! Na bestelling binnen enkele dagen in huis!


Iittala teema ronde schaal wit ø cm (Diepe schalen). Iittala teema celadon schaal 16x16cm (Servies, Tafelen). Het Iittala Teema servies is gebaseerd op de basisvormen van een cirkel, een vierkant en een rechthoek.


Hiermee voldoet het Iittala Teema servies aan elke . De Teema servies collectie bestaat al sinds 19en is gebasseerd op bekende en fundamentele vormen - een cirkel, een vierkant. De producten uit de Teema serie van iittala zijn ontworpen met eenvoud en functie in gedachten.

Het Teema servies is divers, multifunctioneel in gebruik en . Voorbeelden hiervan zijn het porseleinen servies Teema van Kaj Franck uit 19en Timo Sarpaneva's gietijzeren pan Sarpaneva uit 1960. Bestel je Iittala Teema Schaal cm veilig in onze webshop. Wij leveren altijd uit voorraa zodat je je producten snel via UPS in huis hebt.


Behalve het bekende Teema servies en de kenmerkende Origo bakjes zijn er ook robuuste braadpannen, kookpannen en braadsledes van Iittala Tools . Bij woonwinkel Haar van Boven N Zij van Beneden vind je design meubels van topmerken. Bekijk hier het product ,iittala Teema Plat Bord 21cm. Iittala Teema Wit servies is een mooi strak vormgegeven porseleinen servies van Fins design.


Het combineert prachtig op tafel met de andere kleuren waarin . Iittala Teema wit schaal diep bord 21cm stuks. Het Teema-servies van Iittala is een modern en tijdloos servies verkrijgbaar in verschillende kleuren en mooi te combineren. Teema sopii arkeen ja juhlaan, ruoanvalmistuksesta tarjoiluun ja ruokailuun – ja muiden Iittala-esineiden seuraan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts