vrijdag 8 juli 2016

Songtekst typhoon niet weglopen

Songtekst van Typhoon met niet weglopen kan je hier vinden op Songteksten. Niet, niet, niet, niet, niet Niet te snel weglopen, oke? Gisteren was ik weg Wilde doorgaan en vergeten Je .

Typhoon met zijn hit Niet Weglopen speciaal voor Serious Request 2015. Click here now to find out here why others like this song! HILVERSUM - Typhoon heeft dit keer getekend voor het themalied van Serious Request.


Hoorde je nu net een nieuwe track van Typhoon voorbijkomen?

Het officiële 3FM Serious Request-themalied 'Niet Weglopen' kreeg .

Ook dit jaar mag een themalied niet ontbreken. Onze voormalige huisband Typhoon tekent voor de eer: 'Niet Weglopen' is dé soundtrack voor Serious Request . Laatste keer on-air, Artiest, Titel, Programma. Screenshot uit de lyricsvideo 'Niet weglopen' van Typhoon, het. Ni ni ni ni ni niet te snel weglopen oké.


Kijkjes behind the scenes, exclusieve interviews en hoogtepunten uit de studio vind je allemaal op het officiële 3FM . De enigszins stotterende Typhoon begon op zijn 15e met zijn rapcarrière in de formatie Rudeteenz,. Een week later was Niet weglopen de 3FM Megahit. Zoek eventueel de bijbehorende songteksten op. Typhoon: “Waarom kan ik niet gewoon een rustig leventje leiden?


Bovenstaande tekst komt uit het nummer Niet Weglopen, dat Typhoon maakte ter gelegenheid van Serious Request 2015.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts