donderdag 14 juli 2016

Theelepel laten graveren

Ontwerp uw eigen lepel met een naam, tekst of logo. Vul in het tekstvak omschrijving de gegevens in die u wilt laten graveren. Bij ons kunt u theelepels laten graveren of op maat laten maken.

Hieronder vindt u een overzicht van de theelepels die wij . Diverse zilveren en verzilverde theelepeltjes onder andere een theelepel met graveertop zodat u uw eigen initialen kan laten graveren. PStel uw eigen persoonlijke bestekset samen. Leuk om te geven, origineel cadeau leuk om te krijgen!

Deze theelepel is zelfs voorzien van een rond plaatje aan het bovenste uiteinde, waarop u iets kunt laten graveren. Deze theelepel heeft een lengte van 120mm . Lepel graveren, vork en lepel graveren, vork, mes en lepel graveren, vork, lepel en dessertlepel graveren of alle . ZIL 11668Verzilverd theelepeltje met gladde ronde plaat om iets op te graveren. De grote moeilijkheid bij een geboortelepel is, dat het te graveren oppervlak bol. Leuk voor in uw eigen restaurant of etenstent, maar ook leuk als geschenk! Een gelegenheidslepel wordt pas echt waardevol als er een persoonlijke.


Kop iets ongewoons, met unieke items voor lepel graveren van duizenden. Een pollepel gegraveer leuk om te geven, leuk om te krijgen.

Wij verkopen ook broodplanken, snijplanken en kaasplankjes, met uw tekst erop gegraveerd. Een geboortelepel is een kinderlepel met een eigen persoonlijke gravure met. De leukste gegraveerde theelepels met logo koop je bij Mokkenland.


De letterlepel is uitgevoerd met de letter J aan de bovenzijde van de steel. U kunt het letterlepeltje laten graveren om het cadeau een persoonlijke tint mee te . Een Schoonhovens verzilverde geboorte theelepel met aan de bovenzijde van de. U kunt de geboortelepel laten graveren om het cadeau een persoonlijke tint . De letterlepel is uitgevoerd met de letter T aan de bovenzijde van de steel.


Bij ons kun je hout, staal, glas, kunststof en meer laten graveren met een laser en een diamantpunt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts