donderdag 29 september 2016

Bk pannen levenslange garantie

Levenslange garantiehoudt in dat de wettelijke garantietermijn van jaar fabrieksgarantie wordt . Antwoord: Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in. Lees hier tips voor langere levensduur van je pannen.

BK geeft antwoord op de vraag Hoe wil jij koken? Mevrouw Heida kocht in 19een pannenset van BK met levenslange garantie. Nu, jaar later, zijn van drie pannen de oren losgelaten en . BK en GERO producten zijn met de grootst mogelijke zorg vervaardigd en nauwgezet gecontroleerd.

Had bij Blokker BK pannen gekocht met keramische laag omdat dat gezonder is maar die laag was na 1x gebruiken. Owja voordeel van BK is dat je levenslange garantie heb en dat je de kunstof onderdelen kunt . Ik heb jaren geleden BK-pannen Dukaat gekregen, nu is er een kapot. Ontdek 7Pannen van topmerken als Demeyere, Le Creuset Staub.


BK Q-Linair Master pannenset met glazen deksels, 4-delig. De Le Creuset-pannen zijn gemaakt van geëmailleerd gietijzer en hebben een levenslange garantie. Nu werden BK-pannen me door een vriendin afgeraden omdat die snel gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts