vrijdag 23 september 2016

De oude tijd servies

Servieswinkel waar geen nieuwe nieuwe serviezen verkocht, maar in uitstekende staat verkerend tweedehands serviesgoed. Alle advertenties van De Oude Tijd Servies, Donderen op Marktplaats. Bekijk het aanbod van De Oude Tijd Servies en vind producten en diensten tegen .

De Oude Tijd Servies, Donderen op Marktplaats. Bekijk het aanbod van De Oude Tijd Servies en vind producten en diensten tegen aantrekkelijke prijzen! Verkoop van (meest Engelse) serviezen en onderdelen van serviezen die uit productie zijn.


Verkoop van (meest Engelse) serviezen en onderdelen van serviezen die uit.

De Oude Tijd Servies Hallo, wil je me dan even een email sturen, dan stuur ik er eentje terug met alle gegevens. De klassieker van Royal Albert: Old Country Rose. To see more from De Oude Tijd Servies on Facebook, or create an account. De Oude Tijd Servies - Op zoek naar Royal Albert, Wedgwood of onderdelen van een ander Engels servies?


Of misschien naar het prachtige Blue Danube? Van brocante voorwerpen die je terugplaatsen in de tijd? Oude kroonluchters, glaswerk, serviezen, klokken, enz, enz.


Op zaterdag en zondag november organiseert De Oude Tijd Servies uit Donderen wederom de Kerstmarkt in het Gevangenismuseum in Veenhuizen.

Explore Mariëtte van Tiggelen's board serviesgoed on Pinterest, a visual bookmarking tool that. Of verwen jezelf met de warmte van winterse wollen fashion, een handmade sieraa hoed of tas… Kortom alles. Het Gevangenismuseum in Veenhuizen organiseert alweer de 3e editie van een kerstfair.


De Oude Tijd Servies uit Donderen heeft voor zaterdag en zondag november van 11.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts