dinsdag 20 september 2016

Ei pocheren

We leggen u stap voor stap uit hoe dit in zijn werk gaat. Deel uw ervaringen en help andere mensen een ei te pocheren. Allerhande legt in dit instructiefilmpje eenvoudig uit hoe je eieren .

Eieren pocheren hoeft niet zo moeilijk te zijn en er zijn verschillende methoden om het te doen. Zoals deze, waarbij je het eitje eerst in een . Ei pocheren is een techniek om een ei zonder schaal te koken. Deze vraag krijgen we bijna dagelijks van Culy-lezers.

We hebben al de ideale truc met een plastic . Met een beetje oefening kan je een ei perfect pocheren. Een stap voor stap uitleg van het pocheren van eieren met behulp van water en azijn. Eieren pocheren kan een lastige en tijdrovende klus zijn. Maar niet als je ze in de magnetron maakt! Zo maak je snel het mooiste eitje voor een . Een ei pocheren op de traditionele manier is lastig.


Als je dit wilt leren oefen dan veel, met ruim water in een grote pan met veel azijn. Een gepocheerd ei is wat meer werk dan bijvoorbeeld een gekookt ei, maar heeft ook romiger smaak en ziet er prachtig uit.

Een ei pocheren is eigenlijk erg eenvoudig, en bovendien is het bijzonder lekker! Pocheren is een gezonde manier om eieren te bereiden, omdat je geen boter of olie nodig hebt om in te bakken. Eieren pocheren is weer eens iets anders dan een ei koken of een eitje bakken.


Pocheren is het gaar maken van voedsel in weinig vocht en net iets onder. Het lijkt ontzettend makkelijk, maar wie wel eens heeft geprobeerd om eieren te pocheren, weet dat schijn bedriegt. Hoewel een ei pocheren moeilijker is dan je . In deze video leer ik je hoe je een ei kunt pocheren.


Eieren pocheren lijkt heel ingewikkel maar dat valt reuze mee. En je kunt een heerlijk gerechtje maken door eieren te pocheren. Pocheren is het garen van eieren in water dat tegen het kookpunt aanzit, . Iedereen kan het leren met dit eenvoudige stappenplan voor eieren pocheren. Is het lekkerder dan een gewoon gekookt ei? Het ziet er eigenlijk helemaal niet zo lekker uit.


Ik ben nieuwsgierig waarom dit toch wordt gedaan. Het pocheren van een ei hoeft niet moeilijk te zijn. Het is wel belangrijk dat je altijd heel verse eieren gebruikt. Deze zomer verscheen in Trouw mijn serie 'ZomerKookschool', speciaal in het leven geroepen om .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts