vrijdag 30 september 2016

Mepal kruidenpot ah

Bij Albert Heijn doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- . Rosti Mepal biedt met de hydro herbs kruidenpotjes de perfecte oplossing om kruiden in. Het kruidenpotje is verkrijgbaar in maten en diverse leuke kleuren.

De hydro kruidenpotjes van Mepal nu ook bij Albert Heijn. Mooi design en met een waterreservoir om je basilicum of rozemarijn langer levend . Sinds enkele weken test ik een kruidenpot van Rosti Mepal. Zou ik hiermee eindelijk in staat zijn een kruidenplantje levend te houden?

Wat maakt de kruidenpot van Rosti Mepal anders? Het muntplantje staat in een Rosti Mepal kruidenpotje, zo'n potje dat alles voor je doet en de verzorging uit handen neemt. To see more from Rosti Mepal NL on Facebook, or create an account.


Rosti Mepal is sinds 19bekend om kampeer- en kinderserviezen, bewaaroplossingen, beslagkommen, serveerschalen, . De Rosti Mepal witte kruidenpot is gemaakt van kunststof en heeft een diameter van cm. De pot is een ideale oplossing voor het kweken en vers houden van . Een tijd geleden verkocht Albert Heijn ze maar waren in no-time uitverkocht . Shop online voor Kruidenpotje uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site.

KRUIDENPOT 13cm ZWART ROSTI MEPAL HYDROCULTUUR 21x13. AH zijn trouwens wel okee, grotere pot en. Ze zijn van Mepal, en ze zijn er in maten geloof ik. Ik spotte deze geweldige kruidenpotjes in de webshop van Rosti Mepal. Ik koos voor een wit kruidenpotje in de maat medium en een violetkleurige.


Ah de muntplant is populair deze zomer :D!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts