woensdag 21 september 2016

Wielmachine chocolade

F0_0244_0000_wielmachine_50kg(1) De wielmachine is in de eerste plaats bedoeld voor het vergemakkelijken van het mouleren of het gieten van chocolade. Begin jaren ontwierp en bouwde Henk Koenen in samenwerking met zijn vader Jan Koenen, de eerste chocolade wielmachine.

Vind de beste selectie wielmachine chocolade fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit wielmachine chocolade voor de dutch luidspreker . Wij leveren professionele machines voor chocolade productie en voor de cacao- en chocolade industrie! Omdat het u tijd kan be- sparen: grote vormen kan u in keer gieten met een minder vloeibare chocolade.

Met een zeer vloeibare chocolade moet u tot keer . Barry Callebaut is wereldleider in hoge kwaliteit cacao-, chocolade- en banketbakkersproducten. Machine verkeerd in een zeer goede staat is volledig van RVS en heeft een inhoud van liter. Chocolade smelten is dus een fluitje van een cent met deze Max Pro chocodispenser! TE KOOP: Gebruikte wielmachine van 30kg met (of zonder) glaceerband.


To see more from HENK KOENEN Chocolate Technology on Facebook, or . Wielmachine De wielmachines van 40kg, 80kg en 100kg zijn gemaakt voor het vullen en trillen van chocoladevormen en . De advertentie met de titel 'tempereer wielmachine voor chocolade' is helaas . Troostwijk verkoopt chocolade wielmachine voor Bakkerij Peskens in Nederland. Troostwijk verkoopt chocolade wiel machine voor Bakkerij Peskens in Nederland. Een rvs Chocolade wielmachine machine kg, 2voltaansluiting, BTW. De wielmachine ontleent haar naam aan een draaiend wiel dat voor het transport van de chocolade naar een gietmond zorgt. Chocolade Fontein voor thuis of in restaurant,.


Chocolade kopjes met onderzetters met fless. VOMACHOC Chocolade Wielmachine Capaciteit: liter Materiaal: RVS Voltage: 380v.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts