dinsdag 27 september 2016

Buikspierband werkt dat

Een ab belt is een zeer veilige en effectieve manier om de moeilijk te trainen buikspieren aan te pakken. In dit artikel wordt uitgelegd of de AB belt werkt! Regelmatig verschijnen er reclames voor de zogenaamde Abtronic of Abtronix Xpower.

Jullie hebben het waarschijnlijk wel eens gezien bij die tellsell reclames. Je plaats een apparaatje op je buikspieren die schokjes geeft, als . Ja ik vraag het me dus al jaren af, werkt die abtronic nou echt? De abtronic is een band die je om je buik doet die electrische pulseringen .

Op zoek naar sportartikelen online Bekijk het ruime assortiment fitnessapparaten, kampeerartikelen e. Haha die zooi werkt voor geen meter :roflol:. Werkt niet, al die apparaten werken voor geen meter. Is volgens mij hetzelfde als je over je buik wrijft met je hand. Ultrasound werkt net als bij een magnetron van binnenuit en warmt zo de.


Het werkt dus wel, maar alleen als de cliënt al behoorlijk is afgevallen én sterk . Alhoewel het spannen van je buikspieren natuurlijk werkt, zijn er veel effectievere en concretere buikspieroefeningen. En hebben jullie enige ervaringen met dit soort dingen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts