donderdag 26 januari 2017

Amuse bakjes sligro

Sligro heeft een breed scala aan wegwerpservies: plastic bekers, bakjes, borden en glazen (ook plastic champagneglazen) in alle soorten en maten. Denk daarbij aan snackbakjes, bekers, borden, zakjes, ijsdecoraties, tafelpapier en afvalzakken. Maar ook de luxere disposables zitten in het assortiment.

Bekijk de actuele Sligro aanbiedingen hier. Foo drank en non-food artikelen in de aanbieding bij Sligro. Makro - Partner voor ondernemend Nederland.


De voordelige groothandel met het meest complete productassortiment.

Voor gevarieerd opdienen van uw koude of warme amuses gebruikt u de horecakwaliteit porseleinen amuseschaaltjes van VEGA. Bent u voor uw product op zoek naar de leuke plastic bakjes, schaaltjes en. Voor de sushibakjes en bakjes om bijvoorbeeld salades of amuses in te presenteren hebben we bakjes van bamboe voor een luxe uitstraling van uw product. De amusebakjes van Xenos ken ik maar die zijn wel heel mini lijkt me. Amuses is een lekker recept en bevat de volgende ingrediënten: cupjes,.


Deze cupjes zijn te koop bij de groothandel Sligro, roze verpakking. Waar koop jij de bakjes, deze zien er wat dieper uit dan de meeste andere. Elegante wegwerp amuseschaaltjes, verpakt per stuks zijn ideaal voor uw party.


Ik zoek amuselepels, maar heb er véél nodig (36) dus hoop dat ik ze.

Goede prijs, leuke afwisseling in bakjes, geen lepels, maar dit vind ik ook erg leuk. Goedkope Disposables: plastic bekers, borden, bakjes , bestek, dozen, papier en nog veel meer! Previous Postroze wegwerp bordjesNext Postamuse bakjes plastic . Verpakkingen, decoraties en winkelbenodigdheden voor ondernemingen in de industrie, food en non food sector.


Tapas en olijf schaaltjes en bakjes TE KOOP bruin aardewerk tapas. Glaswerk voor hete dranken, amuseglazen, maar ook een uitgebreide keuze aan wijn- .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts